Rust door Yoga biedt op aanvraag kleinschalige workshops “Yoga & Natuurcoaching” voor kleine groepen, zoals zussen, vriendinnen of collega’s.

waarom deze workshops?

We krijgen allemaal van jongs af aan waarden en normen mee in ons leven. Nu ik ouder ben en daarmee meer levenservaring heb opgedaan weet ik steeds meer de waarde van ‘waarden’ te schatten. Waarden dragen bij aan kwaliteit van leven, door er bewuster naar te leven, omdat ik ze belangrijk vind. 

Om maar eens een waarde te noemen; ‘dankbaarheid’. Deze heeft voor mij in het leven de afgelopen jaren steeds meer een prominente plek ingenomen. Er is weinig dat ik nog als vanzelfsprekend beschouw…..zoals ‘gezond zijn’, hulp mogen ontvangen of dat ik in staat ben om met ontzettend veel plezier yogalessen te verzorgen aan mensen die het echt nodig hebben of die het zichzelf gunnen. Kortom, ik beschouw mezelf als een dankbaar mens.

Tijd voor jezelf

De agenda van heel veel mensen staat vaak vol, hoewel dat in de huidige tijd wellicht wat minder is, en veel lijkt te worden gedaan op een automatische piloot.  Jezelf tijd gunnen om bewust ergens mee bezig te zijn of te onderzoeken wat echt belangrijk is voor jezelf, lijkt voor velen onhaalbaar. Maar is dat wel zo? Want door alleen maar te hollen, kun je naar mijn mening niet daadwerkelijk stilstaan en voelen wat echt prioriteit heeft en daarmee voor jou echt belangrijk is in het leven.

thema’s
Door middel yoga en een opdracht in de natuur word je meegenomen in het (nog) bewuster worden van waarden.

Workshops vindt tussen 10.00 – 14.00 uur plaats in Oldenzaal.
Datum in overleg. Er is plek voor maximaal 5 personen.
45 Euro inclusief thee en eenvoudige lunch bij minimaal 3 deelnemers.