In 2020 start Rust door Yoga met kleinschalige workshops “Yoga & Natuurcoaching” voor groepen.


Waarom deze workshops?

De afgelopen jaren ben ik van dichtbij geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven. Deze ervaringen hebben mij ertoe gebracht workshops te gaan organiseren over “waarden”. Verschillende waarden die voor mij belangrijk zijn in mijn leven vormen het thema van de workshops.

We krijgen allemaal van jongs af aan waarden en normen mee in ons leven. Nu ik ouder ben en daarmee meer levenservaring heb opgedaan weet ik steeds meer de waarde van ‘waarden’ te schatten. Waarden dragen voor mij bij aan mijn kwaliteit van leven, door er bewuster naar te leven, omdat ik ze belangrijk vind. 

Om maar eens een waarde te noemen; ‘dankbaarheid’. Deze heeft voor mij in het leven de afgelopen jaren steeds meer een prominente plek ingenomen. Er is weinig dat ik nog als vanzelfsprekend beschouw…..zoals ‘gezond zijn’, hulp mogen ontvangen of dat ik in staat ben om met ontzettend veel plezier yogalessen te verzorgen aan mensen die het echt nodig hebben of die het zichzelf gunnen. Kortom, ik beschouw mezelf als een dankbaar mens.

De agenda van heel veel mensen staat bomvol en veel lijkt te worden gedaan op een automatische piloot.  Jezelf tijd gunnen om bewust ergens mee bezig te zijn of te onderzoeken wat echt belangrijk is voor jezelf, lijkt voor velen onhaalbaar. Maar is dat wel zo? Want door alleen maar te hollen, kun je naar mijn mening niet daadwerkelijk stilstaan en voelen wat echt prioriteit heeft en daarmee voor jou echt belangrijk is in het leven.

Aan de hand van ervaringen uit mijn persoonlijk leven neem ik belangstellenden tijdens door middel van yoga en een opdracht in de natuur mee in het (nog) bewuster worden van waarden. Het wordt een workshop waarin je meegenomen wordt in een langzamer tempo, zowel buiten als binnen.

Meedoen?

Hieronder de data, thema’s en tijdstippen:

Vrijdag 28 februari 2020 – Leven in aandacht
Vrijdag 27 maart 2020 – Balans werk/privé

Vrijdag 24 april 2020 – Dankbaarheid
Vrijdag 29 mei 2020 – Geluk

Alle workshops vinden tussen 9.15-12.15 uur plaats aan de rand van Oldenzaal. Er is plek voor maximaal 4 personen.

Tarief:
32,50 Euro per ochtend, inclusief thee en wat lekkers. Cursisten die yogales bij mij volgen betalen 30 Euro per ochtend.

Schrijf je je in voor 4 ochtenden dan betaal je 110 Euro. Het tarief van 110 Euro geldt ook voor mensen die momenteel bij mij op yogales zitten.

Wil je aanmelden voor bovengenoemde workshop(s)?

Mail dan naar:contact@rustdooryoga.nl of vul het contactformulier op deze website in en vermeld je naam, telefoonnummer en de workshop(s) waaraan je wilt deelnemen. Je ontvangt een week voor aanvang van de workshop nog wat praktische informatie.