Rust door Yoga biedt op aanvraag kleinschalige workshops “Yoga & Natuurcoaching” voor kleine groepen (4 personen).


Waarom deze workshops?

De afgelopen jaren ben ik van dichtbij geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven. Deze ervaringen hebben mij ertoe gebracht workshops te gaan organiseren over “waarden”. Verschillende waarden vormen het thema van de workshops.

We krijgen allemaal van jongs af aan waarden en normen mee in ons leven. Nu ik ouder ben en daarmee meer levenservaring heb opgedaan weet ik steeds meer de waarde van ‘waarden’ te schatten. Waarden dragen bij aan kwaliteit van leven, door er bewuster naar te leven, omdat ik ze belangrijk vind. 

Om maar eens een waarde te noemen; ‘dankbaarheid’. Deze heeft voor mij in het leven de afgelopen jaren steeds meer een prominente plek ingenomen. Er is weinig dat ik nog als vanzelfsprekend beschouw…..zoals ‘gezond zijn’, hulp mogen ontvangen of dat ik in staat ben om met ontzettend veel plezier yogalessen te verzorgen aan mensen die het echt nodig hebben of die het zichzelf gunnen. Kortom, ik beschouw mezelf als een dankbaar mens.

De agenda van heel veel mensen staat vaak vol, hoewel dat in de huidige tijd wellicht wat minder is, en veel lijkt te worden gedaan op een automatische piloot.  Jezelf tijd gunnen om bewust ergens mee bezig te zijn of te onderzoeken wat echt belangrijk is voor jezelf, lijkt voor velen onhaalbaar. Maar is dat wel zo? Want door alleen maar te hollen, kun je naar mijn mening niet daadwerkelijk stilstaan en voelen wat echt prioriteit heeft en daarmee voor jou echt belangrijk is in het leven.

Aan de hand van het dagthema neem ik je mee door middel van yoga en een opdracht in de natuur mee in het (nog) bewuster worden van waarden. Het wordt een workshop waarin je meegenomen wordt in een langzamer tempo, zowel buiten als binnen.

Thema’s & data (vrijdagen) :

In het najaar van 2021 worden nieuwe data gepland (op vrijdagochtend) voor deze workshop.

Alle workshops vinden tussen 10.00 – 14.00 uur plaats in Oldenzaal. Er is plek voor maximaal 4 personen.

45 Euro inclusief thee en eenvoudige lunch. Cursisten die yogales bij mij volgen betalen 35 Euro per ochtend.

Schrijf je je in voor 4 ochtenden dan betaal je 140 Euro.

Wil je aanmelden voor bovengenoemde workshop(s)?

Mail dan naar:contact@rustdooryoga.nl of vul het contactformulier op deze website in en vermeld je naam, telefoonnummer en de workshop(s) waaraan je wilt deelnemen. Je ontvangt een week voor aanvang van de workshop nog wat praktische informatie.