Duurzame inzetbaarheid van mensen op het werk heeft alles te maken met evenwicht. Ook als het om de inzetbaarheid van werknemers gaat, is duurzaamheid belangrijk.

Rust door Yoga kan hierin van betekenis zijn voor organisaties en biedt  ‘Yoga met een verhaal’. Centraal hierin staat beoefening van yoga in een vorm die voor iedereen uitvoerbaar is en vooral toepasbaar in het dagelijks leven, dus ook op de werkvloer of werkplek. Het ‘verhaal’ hierbij gaat over leven, bewegen en werken.

Door mijn levenservaringen rond de kwetsbaarheid van het leven te verweven in toegankelijke en laagdrempelige yogacursussen,  workshops en teamworksessies wil ik mensen meenemen in hun groei naar meer (lichaams)bewustwording. Dit vraagt geen lenigheid, maar aandacht.

Ik geloof dat het voor iedereen noodzaak is om soms in een lagere versnelling te leven of werken door in het dagelijks leven bewust ruimte te maken om te vertragen, stil te staan of te ontspannen, ook al is het op een werkdag maar een paar bewuste minuten.