Duurzame inzetbaarheid van mensen op het werk heeft alles te maken met evenwicht. Ook als het om de inzetbaarheid van werknemers gaat, is duurzaamheid belangrijk.

yoga voor organisaties

Rust door Yoga kan hierin van betekenis zijn voor organisaties. Centraal tijdens groepstrajecten, workshops en begeleidingsdagen staat beoefening van yoga in een vorm die voor iedereen uitvoerbaar is en vooral toepasbaar in het dagelijks leven, dus ook op de werkvloer of werkplek.

Tijdens toegankelijke, praktische en laagdrempelige yogacursussen en workshops worden mensen meegenomen in hun groei naar meer (lichaams)bewustwording. Dit vraagt geen lenigheid, maar aandacht.

Vanuit de overtuiging dat het voor iedereen noodzaak is om soms in een lagere versnelling te leven of werken door in het dagelijks leven bewust ruimte te maken om te vertragen, stil te staan of te ontspannen is deze stap gezet. Ook al zijn het op een werkdag maar een paar bewuste minuten van echte aandacht voor jezelf, hierdoor werk je wel bewust aan jezelf en loop je jezelf niet voorbij.

Meer informatie over Werken aan jezelf.