** te reserveren zodra de coronamaatregelen versoepeld worden **

Van plan om samen met iemand of een aantal mensen Twente te gaan ontdekken? Er een nachtje, weekend of langer helemaal tussenuit? Samen bewust tot rust komen in Noord-Oost Twente en “Heanig an” (rustig aan) te doen? Of woon je in Twente en wil je er samen op uit?

Rust door Yoga biedt hetHeanig an in Twente’ arrangement, dat je kunt boeken. Het arrangement bestaat uit een wandeltocht onder mijn begeleiding  en een 2 uur durende privéworkshop yoga op in de yogastudio in Oldenzaal. Elke activiteit vindt op een andere dag plaats.

Je kiest uit een van onderstaande opties:

1) Wandelen op donderdagmiddag / Yoga op vrijdagochtend
2) Yoga op vrijdagochtend / wandelen op zaterdagmiddag

Wandelen en bewustwording
De Twentse natuur helpt om te vertragen, te verwonderen en te verstillen.  De struintocht staat derhalve ook in het teken van ‘Hënig an’, de Twentse omschrijving van ‘rustig aan’.

Tijdens de wandeling neem ik je mee onderweg in de Twentse natuur. De tocht duurt zo’n 4-5 uur en het wandeltempo is vooral rustig. Een gevulde knapzak gaat mee onderweg, want we gaan picknicken.

Jullie kiezen of er gewandeld wordt  in het Springendal bij Ootmarsum, het Lutterzand bij de Lutte of in de omgeving van en Oldenzaal, op en rond landgoed Egheria.

Twente leent zich bij uitstek om te struinen en te ontdekken. Het natuurrijke Twentse landschap kenmerkt zich door bossen, beekjes, essen, heide en coulissen. Achter deze coulissen schuilt telkens weer een landschap vol verrassingen.

De tocht nodigt uit om zowel Twente, maar ook jezelf vanuit rust (meer) te ontdekken met al je zintuigen en een meditatie onderweg in de natuur. Zie het maar als een soort ontdekkingstocht.

De privé-yogaworkshop is echt privé want hij wordt op jullie wensen afgestemd. We bespreken dit vooraf.

Tarief o.b.v.:

2 personen: 129,– Euro per persoon
3 personen: 119,– Euro per persoon
4 personen: 109,– Euro per persoon

Hiervoor krijg je:

  • begeleide wandeltocht van 4-5 uur inclusief meditatie/yoga onderweg
  • Gevulde knapzak voor tijdens de wandeling
  • Yogaworkshop van 2 uur
  • Thee vooraf en na afloop van de yogaworkshop een kop soep.

    Neem contact met me op als je het arrangement wilt boeken.

    Overnachten?
    Graag help ik je bij het vinden van een mooie locatie om te overnachten.