Interesse
Begin jaren 90 heb ik voor het eerst in mijn leven de krachtige uitwerking van yoga mogen ervaren. Dit heeft mij diep geraakt en in al die jaren nooit meer losgelaten. Het hoort bij mij. Vele jaren volgde ik wekelijks yogalessen en vond hierin de rust en ontspanning waar ik naar op zoek was als tegenhanger van een bij vlagen hectische en soms ook stressvolle baan in het bedrijfsleven. Ook buiten de lessen om in mijn dagelijks leven nam yoga een steeds belangrijkere plaats in mijn leven in.

Verdieping
In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in yoga, omdat ik steeds meer interesse kreeg in de achtergrond ervan, nieuwsgierig werd naar de anatomie van de mens en de werking van yoga. Er ontstond het verlangen van binnenuit, om het gevoel van welbevinden dat het mij al jaren gaf, te gaan willen delen met mensen.

In een landelijk erkende opleiding tot yogadocent heb ik vervolgens mijn kennis uitgebreid, rijke ervaringen opgedaan en talloze waardevolle handreikingen mogen ontvangen om vanuit mijn eigen bron les te gaan geven in mijn woonplaats Oldenzaal.

Delen
Nu deel ik met mensen die op zoek zijn naar meer rust en bewustwording in het dagelijks leven.

Renate