Wandelen is een mooie manier om in beweging te zijn en ruimte te maken voor datgene dat aandacht nodig heeft. Als je de diagnose kanker hebt gekregen, komt er veel op je pad. Als mens word je in de kern wordt geraakt.  In de natuur onderweg zijn kan helpen om geestelijk te kunnen opladen. Hierdoor ontstaat er plek voor meer rust, zo is mijn eigen ervaring.

Ik organiseer themawandelingen, juist voor mensen geraakt door kanker. Iedere tocht heeft een thema, waarbij woorden die verbonden zijn met de natuur de metafoor vormen voor een thema uit het dagelijks leven. Zie iedere wandeling als een soort ontdekkingstocht.

Yoga- en aandachtsoefeningen in de natuur nodigen uit om in de buitenlucht naar binnen te keren en het thema gedurende de wandeling ruimte te geven.

Graag ontmoet ik ook jou bij een van deze wandelingen waar groei in bewustwording centraal staan. Ik neem je graag mee in bewegen, ontspannen, bezinnen en verdiepen.

Waar en wanneer?

Momenteel zijn er geen wandelingen gepland.

Praktisch

  • Doe je wandelschoenen aan als je die hebt. We wandelen veel over onverharde paden.
  • Onderweg pauzeren we. Aan jou of je zelf wat te eten/drinken meeneemt
  • Het wandeltempo is rustig
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Je kunt je aanmelden door je gegevens en datum waarop je mee wilt lopen via bijgaande link te melden: Aanmelden wandelingen 

Je ontvangt dan een paar dagen voor de wandeling informatie over de plek waar we elkaar zullen ontmoeten.