gedichten
blogs
en
meer

Stipjes aan de horizon is ontstaan door mijn
passie voor schrijven en kleuren

 

De horizon
Soms zijn er momenten of periodes in het leven waarin de horizon achter de wolken verstopt raakt door tegenslag of verlies. Ze horen beide onlosmakelijk bij het leven van jou en mij.

De afgelopen jaren heb ik ontdekt, dat op de moeilijke momenten ook schrijven en kleuren letterlijk kleur gaven aan de wat donkerder momenten. In beide kan ik mijn ei kwijt, ze nemen me mee in het moment en laten zorgen, angst en verdriet op die momenten naar de achtergrond verdwijnen.

Schrijven en kleuren geven mij persoonlijk heel veel voldoening en energie om vooruit te kunnen en dragen bij aan heel veel zingeving in mijn leven.

Het afgelopen jaar postte ik een paar gedichten zoals het gedicht hieronder op de dag van de mantelzorg. Omdat echt iedereen op zijn of haar manier met tegenslag of verlies te maken krijgt, hebben dit besef en de gedichten me geïnspireerd om hier meer mee te gaan doen.

Facebook en Instagram
Regelmatig zal ik gedichten / blogs delen via @stipjesaandehorizon op Facebook en Instagram.

Teksten ter inspiratie, bemoediging, om te troosten, te helpen of teksten vol herkenning. Woorden die spreken en de lezer meenemen in het ervaren van de kleinste ‘stipjes aan de horizon’ en de kleur die ze het in het dagelijks leven geven juist ook op momenten van grote kwetsbaarheid.

De teksten zijn niet alleen bedoeld voor een ander, maar juist ook voor jezelf.
Ze nemen je mee in de kracht van het kleine, van de kleine momenten, de kracht van het hier en nu of je sporen je aan ergens over na te denken.

 

Kaartensets te koop

Later dit jaar zullen kaarten als sets te koop zijn.

Want, hoe mooi is het om jezelf een set cadeau te geven of een set te kopen en eens iemand die het moeilijk heeft eens een kaartje te sturen met bijvoorbeeld een tekst met net wat meer woorden dan ‘Sterkte’ of ‘Van harte Beterschap’.

Er zijn zoveel situaties waarin mensen, ook na een langere periode heel blij worden om zomaar spontaan een kaart met een mooie woorden uit onverwachte hoek te ontvangen.
Dat is een groot cadeau om te kunnen geven of te mogen ontvangen.

Schrijven in opdracht
Stipjes aan de horizon schrijft ook in opdracht blogs, teksten, quotes en gedichten voor organisaties en bedrijven voor verschillende sectoren. Als het om het schrijven van blogs gaat dan zijn ‘mensen’ en ‘natuur’ zijn onderwerpen die dicht bij me liggen.

Kaarten voor organisaties

Gedichten
Sprekende woorden voor bijvoorbeeld, leden, medewerkers, bewoners, naasten, mantelzorgers, nabestaanden, vrijwilligers, cliënten of patiënten zijn soms moeilijk te vinden. In opdracht maak ik gedichten voor kaartensets.

Quotes
Ook voor het bedrijfsleven bedenk ik teksten en passende quotes.

Mooi om een kaart met een quote of een kaartenset in te sluiten in het kerstpakket voor werknemers bijvoorbeeld, of om een kaart mee te sturen in al die pakketten die je dagelijks aan je klanten verstuurt. Een mooie quote of tekst geeft net dat kleine beetje extra.

Contact
Stipjes aan de horizon is te volgen via Facebook en Instagram (stipjesaandehorizon)
contact: Renate Boerkamp
e-mail: stipjesaandehorizon@gmail.com
tel: 06-11 854 824