Missie

Mensen en organisaties meenemen in hun groei in bewustwording en het belang ontspanning in het dagelijks leven door hen de kracht van van yoga te laten ontdekken en ervaren.

Waarom?
Ingrijpende ervaringen uit mijn persoonlijk leven vormen voor mij de motivatie om mensen bewuster te maken van dit moment.

Kernwaarden

Aandacht:
In aandacht bij datgene zijn waar je mee bezig bent, in het moment aanwezig zijn, is iets waar ik veel waarde aan hecht in persoonlijke groei en de weg naar meer bewustwording.

Beweging:
Het leven is constant in beweging. We bewegen niet alleen fysiek, ook mentaal is er altijd beweging. De geest wordt ook aangeraakt door alles wat er in en om ons heen gebeurt. In zowel yoga als wandelen staat beweging centraal.

Bewustwording:
Bewustwording is niets anders dan inzicht krijgen in een situatie. Yoga kan een ingang zijn om tot bepaalde inzichten over jezelf te komen. Bewustwording van wat er in je beweegt kan ruimte geven om bewuster keuzes te maken.

Verbinding:
Bewustwording maakt, dat er contact kan worden gemaakt met bijvoorbeeld het lichaam. Ben je je immers van een bepaalde fysieke spanning niet bewust, dan kun je je er ook geestelijk niet mee verbinden. Is deze bewustwording er eenmaal, dan ontstaat er ruimte om los te laten.

Rust:
Door in verbinding te zijn ontstaat de ruimte voor ontspanning en daarmee voor meer (innerlijke) rust