Kennismaken met yoga?
Op maandagen in september en oktober 2019 is het mogelijk om tijdens twee yogalessen van 11.00-12.00 uur kennis te komen maken met yoga. De lessen vinden plaats in Boerderij Stakenboer in Berghuizen.

Rust door Yoga biedt in Oldenzaal yogalessen voor volwassenen van verschillende leeftijden.

De lessen kenmerken zich door een rustige opbouw van bewegingen en houdingen en hebben een laag tempo. Tijdens de les is er dan ook bewust ruimte voor meerdere rustmomenten, om na te voelen en verschil tussen in- en ontspanning bewuster te ervaren. 

Ervaring niet nodig
Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Yoga is niets voor mij’. Er heerst het beeld dat je lenig zou moeten zijn of op je hoofd zou moeten kunnen staan bijvoorbeeld. Dit beeld klopt niet.

Om deel te kunnen nemen aan yogalessen is ervaring niet nodig en maakt het niet uit of je lenig bent of niet. In de yogalessen gaat het niet om ‘moeten kunnen’, maar om ervaren en voelen, waarbij aandacht voor lichaam en geest voorop staat. De rustige basis van de lessen maakt ze bij uitstek geschikt voor senioren en mensen die door een chronische aandoening fysiek beperkter zijn.


Data kennismakingslessen:

Groep 1:
16 & 23 september

Groep 2:
7 & 14 oktober

Bij voldoende belangstelling na deze dagen, zal er na de herfstvakantie gestart worden met een nieuwe groep op de maandag van 11.00-12.00 uur. Tevens is het mogelijk om in te stromen op de woensdagochtend van 9.15-10.15 uur. In deze groep zijn nog enkele plekken vrij.

Voor kennismakingslessen kunt u zich via onderstaande link opgeven.
https://www.boescool55plus.nl/aanbieders/Rust-door-Yoga