Rust door Yoga biedt yogalessen voor volwassenen van verschillende leeftijden.

Tijdens een vrijblijvende proefles krijg je de gelegenheid te ervaren of de yoga die wordt aangeboden bij je past. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden.

Ervaring niet nodig
Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Yoga is niets voor mij’. Er heerst het beeld dat je lenig zou moeten zijn of op je hoofd zou moeten kunnen staan bijvoorbeeld. Dit beeld klopt niet.

Om deel te kunnen nemen aan yogalessen is ervaring niet nodig en maakt het niet uit of je heel lenig bent of niet. In de yogalessen gaat het niet om ‘moeten kunnen’, maar om ervaren en voelen, waarbij aandacht voor lichaam en geest voorop staat. De rustige basis van de lessen maakt ze bij uitstek geschikt voor senioren en mensen die door een chronische aandoening fysiek beperkter zijn.


Kennismaking voor 55 plussers
Ben je ouder dan 55 en woon je in Oldenzaal? Dan is het mogelijk kennis te komen maken met yoga in een korte serie lessen. De lessen vinden plaats in Boerderij Stakenboer in Berghuizen in Oldenzaal en kenmerken zich door een rustige opbouw van bewegingen en houdingen en hebben een laag tempo. Tijdens de les is er dan ook bewust ruimte voor meerdere rustmomenten, om na te voelen en verschil tussen in- en ontspanning bewuster te ervaren.

Met enige regelmaat is het mogelijk om eenmalig kennis te maken met yoga.

Voor kennismakingslessen kunt u zich via onderstaande link opgeven.
https://www.boescool55plus.nl/aanbieders/Rust-door-Yoga