In ‘Yoga en Wandelen’ komen  twee passies samen.

Inmiddels zo’n 25 jaar beoefen ik yoga en ervaar dagelijks de kracht die er van uit gaat. Wandelen is daar als hobby bijgekomen, toen ik alweer heel wat jaartjes geleden een wandelvakantie boekte. Pas tijdens deze vakantie in de bergen ervoer ik bewust de kracht die van wandelen uitgaat.

Bospaden, karrensporen, heidevelden, bergen en dalen, ik heb ze allemaal bewandeld, in binnen- en buitenland. Telkens weer word ik geraakt door wat wandelen met me doet. De cadans van de ontelbare stapbewegingen, de aarde onder mijn voeten ervaren en de elementen van de natuur horen, ruiken, zien en voelen maken me een gelukkiger mens.

Gedachten die komen, en die ook weer gaan zowel bij yoga als ook bij wandelen. Naarmate een yogales of wandeldag vordert, merk ik dat er in mij iets gebeurt. Gedachten zijn er zeker, maar ze raken naar de achtergrond. Ruimte voor rust en verstilling komt daarvoor in de plaats.

De kracht die van zowel yoga als wandelen uitgaat breng ik samen in workshops voor mensen die behoefte hebben aan enerzijds beweging en anderzijds ontspanning.

Ik verwelkom je graag tijdens een yogaworkshop of yogaweekend.