Waarom deze stap..

Duurzame inzetbaarheid van mensen heeft alles te maken met evenwicht.

Ook als het om de inzetbaarheid van werknemers gaat, is duurzaamheid belangrijk.  Rust door Yoga wil ook van betekenis zijn voor organisaties en biedt 
‘Yoga met een verhaal’. Centraal hierin staat beoefening van yoga.  Het ‘verhaal’ gaat over leven, bewegen en werken waarin ervaringen uit het dagelijks leven de leidraad vormen.

Door mijn levenservaringen van de afgelopen jaren, die alles te maken hebben met de kwetsbaarheid van het leven, te delen en te integreren in  yogacursussen,  workshops of teamworksessies wil ik mensen meenemen in hun groei naar meer (lichaams)bewustwording.

Ontspanning in het dagelijks leven
Ik geloof dat het voor iedereen noodzaak is om soms in een lagere versnelling te leven of werken door in het dagelijks leven bewust ruimte te maken om te vertragen, stil te staan of te ontspannen. Juist ook op de werkvloer. 

Na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven in 2015 heb ik in 2016 voor mijzelf en mijn gezin gekozen. Ik voelde dat wij ruimte nodig hadden, had sterke behoefte om te wandelen, te bezinnen, te rouwen en te vertragen.  Deze ruimte heeft er mede voor gezorgd dat ik sindsdien mijn hart nog meer ben gaan volgen, onder andere door yogalessen te gaan geven en te gaan schrijven.

Net onderweg, kreeg ik in 2017 de diagnose borstkanker. Operatie en behandelingen in het ziekenhuis maakten deel uit van de intensieve behandelingen. Ook dit proces draagt bij aan hoe ik in het leven sta. Meer leven ‘bij de dag’ en ‘in het moment’,  waarin balans erg belangrijk is.