Rust door Yoga biedt cursussen en workshops voor organisaties.

Cursus yoga

Insteek van dit 15 weken programma is om werknemers en werkgevers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met yoga, zichzelf meer bewust laten worden van lijf, ademhaling en spanning en het belang van ontspanning als tegenhanger in het dagelijks leven op de werkvloer. Toepasbaarheid in het dagelijks leven is het uitgangspunt van dit programma.

15 sessies van 1,5 uur in een geschikte ruimte binnen uw organisatie.  
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers
Prijs op aanvraag**

In company workshop yoga


Tijdens deze workshop worden mensen aan de hand van ervaringen uit het dagelijks leven gecombineerd met toegankelijke yogaoefeningen meegenomen naar een stukje bewustwording.

Zowel op fysiek als geestelijk vlak wordt er een groot beroep op werknemers gedaan op een werkdag en daarmee een deel van hun dagelijks leven. Bewustwording gedurende de dag van iets ogenschijnlijk kleins als spanning voelen, is bijvoorbeeld een ingang om het proces op gang te brengen.

1 sessie van 2,5 uur (ochtend of middag), in Company of op locatie
Minimaal 10, maximaal 25 deelnemers

Prijs op aanvraag en afhankelijk van locatie

Themaworkshops

Rond een thema dat binnen een organisatie of afdeling leeft wordt een workshop georganiseerd waarin de natuur en yoga samenkomen. Het thema dat door de organisatie wordt aangedragen vormt de basis van de coachingssessie in de natuur.

Dagworkshop op landelijke locatie in Twente
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers

Prijs op aanvraag en op basis van wensen

Mocht je meer informatie wensen, neem dan contact met me op. Ik help je graag verder.