In het oosten van Twente, aan de rand van Het Lutterzand bij De Lutte bevindt zich een ‘droomplekje’, een klein boshuisje op een van de campings in het natuurgbied. Het huisje grenst aan de weilanden en is gesitueerd onder prachtige hoge oude eiken en tussen bossages. De plek biedt volledige privacy.

te huur

Dit huisje is in september en oktober 2022 in de midweken te huur. Het wordt verhuurd aan mensen die een plek zoeken om alleen te zijn om op adem te komen, tot zichzelf te komen, te dromen, te niksen, te schrijven, creatief te zijn en te ontspannen. Ook kun je je hier een paar dagen terugtrekken om te werken.

Naast dat het een hele fijne plek is om te zijn, is het de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht in het Lutterzand of andere prachtige plekken in Noord-Oost Twente.


Eenvoudig en gezellig
Hecht je meer waarde aan een natuurlijke omgeving, eenvoud en privacy dan aan luxe, dan kan dit huisje een fijne plek voor je zijn. Als je veel luxe verwacht, zoek dan verder.
Het huisje is namelijk eenvoudig maar des te gezelliger ingericht met tweede hands spullen en beschikt over alle basisgemakken.

De inrichting bestaat uit een keukenblok met kookplaatjes, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, koel-vriescombinatie, toilet met wastafel, broodrooster, douche bevindt in sanitairgebouw van de camping, slaapkamer, bureau, bank, eettafel, meerdere plekken om te zitten in de tuin, DVD speler, hangmat, picknicktafel, tuinset.

Er is koffie en thee die je gratis kunt gebruiken.

Op de camping bevindt zich een buitenzwembad waar je gebruik van kunt maken.
Internet kun je via je eigen netwerk / hotspot faciliteren.

Tarief:
350 Euro voor een midweek voor 1 persoon (maandag 16.00 uur – vrijdag 13.00 uur), inclusief beddegoed en handdoeken, schoonmaak, parkkosten en ontbijt voor de dinsdag.
.
* Meerprijs vakantieperiode of feestdag(en) binnen de gewenste midweek:
75 Euro per midweek
* Langere verblijfsperiode in overleg.
* Borg: 150 Euro

Heb je interesse dan kun je een mail sturen naar boshuisjeintwente@gmail.com

Wil je tijdens je verblijf gebruik maken van individuele begeleiding in de vorm van yoga of natuurcoaching? In overleg is dit mogelijk.

Tarief:

1 uur yoga – 60,– Euro

2 uur wandelcoaching – 99,– Euro

Ervaringen:

Simone schreef:
“Rondom het boshuisje heb je veel privacy. Er ligt een fijn bostuintje omheen, waar de vogels rondscharrelen. In de supergezellige huiskamer staat alles klaar om je creativiteit te laten stromen. Heerlijk knus en licht.
Vanaf de camping loop je zo naar het bos. Een heel mooi geologisch reservaat met bijzondere, steile zandoevers, waar ik het niet kon laten om de voeten in de rivier de Dinkel te dompelen.”