Tijd om te werken aan jezelf betekent goed zorgen voor jezelf.

stressreductie

Rust door Yoga biedt begeleidingsdagen in groepsverband voor organisaties. Dit kan op locatie zijn of binnen de organisatie.

Deze dag staat in het teken van stressvermindering (meer over stress lees je in deze blog; Stress)en lichaamsbewustwording. Een gemotiveerde en nieuwsgierige houding om actief, lichaams- en ervaringsgericht te werken aan leefstijl door beweging en ontspanning vormt de basis.

Yoga

Yoga zoals door Rust door Yoga geboden deze dag, vormt bij uitstek een ingang om lichaamsbewustwording in gang te zetten, om te vertragen met aandacht voor lichaam, ademhaling en geest en dus goed voor jezelf te zorgen. Bewustwording van waar je spanning vasthoudt in je lichaam of hoe druk je vaak in je hoofd bent vormt de ingang voor ruimte om meer of beter te ontspannen en daarmee te werken aan je welbevinden.

stress op het werk

Een werknemer kan door door omstandigheden zwaar belast zijn of raken, vanwege mantelzorg, (chronisch) ziekte, door veel taken op je bordje, moeilijk nee kunnen zeggen, door het verlies van een naaste of door perfectionisme bijvoorbeeld. Er zijn veel ballen in de lucht te houden of andere redenen die maken dat de balans zoek neigt te raken of is zoek is geraakt. Het eigen welbevinden krijgt niet de aandacht die het eigenlijk verdient.


Alles draait om balans. Ieder jaar wordt in bedrijven en organisaties de balans opgemaakt. Een goed evenwicht is daarbij mooi en als het gaat om bedrijfsresultaat. Het is het nog mooier dat doelen gehaald zijn. Dat kan echter niet zonder de inzet van medewerkers of vrijwilligers die graag duurzaam inzetbaar zijn. Het bereiken van gestelde doelen hangt nauw samen met de balans van individuele medewerkers. Hoe evenwichtiger zij kunnen functioneren, des te meer ze een positieve bijdrage leveren aan een doel van de organisatie.

meer vitaliteit

De dag is een mooie manier om uw medewerkers de kans te bieden zelf actief te werken aan hun vitaliteit en welzijn in het dagelijks leven, dus ook op de werkvloer.

Beschikken medewerkers over een persoonsgebonden opleidingsbudget, dan kan deze dag een mooie investering zijn in gezonde leefstijl, bewustwording, meer ontspanning op het werk, welzijn en vitaliteit.

Voor meer inhoudelijke informatie, vragen of concrete belangstelling kun je contact met me opnemen : 06-11854824.

Prijs: op aanvraag