Rust door Yoga biedt kleinschalige yogacursussen en -workshops voor allerlei organisaties. Tijdens deze sessies worden mensen bewust meegenomen in beweging, ademhaling, bewustwording en ontspanning.

Alles draait om balans. Ieder jaar wordt  in bedrijven en organisaties de balans opgemaakt. Een goed evenwicht is daarbij mooi en als het gaat om bedrijfsresultaat. Het is het nog mooier dat doelen gehaald zijn.  Dat kan echter niet zonder de inzet van medewerkers of vrijwilligers die duurzaam inzetbaar zijn. Het bereiken van gestelde doelen hangt nauw samen met de balans onder medewerkers. Hoe evenwichtiger zij kunnen functioneren, des te meer ze een positieve bijdrage leveren aan een doel van de organisatie.

Werknemers kunnen door omstandigheden zwaar belast zijn of raken, omdat ze mantelzorger zijn, (chronisch) ziek worden of door het verlies van een naaste. Er zijn veel ballen in de lucht te houden.

Bedrijfsyoga zoals door Rust door Yoga geboden, vormt bij uitstek een ingang om lichaamsbewustwording in gang te zetten, om te vertragen met aandacht voor lichaam, ademhaling en geest. Bewustwording van waar je spanning vasthoudt in je lichaam of hoe druk je vaak in je hoofd bent vormt de ingang voor ruimte om meer of beter te ontspannen.