Tijd om te werken aan jezelf betekent goed zorgen voor jezelf.

Begeleiding naar meer ontspanning
Rust door Yoga biedt begeleidingstrajecten in groepsverband voor organisaties, werknemers en zzp-ers gericht op stressvermindering en lichaamsbewustwording. Een gemotiveerde en nieuwsgierige houding om actief, lichaams- en ervaringsgericht te werken aan je eigen leefstijl door beweging en ontspanning vormt de basis.

Traject
Het traject, waarbij de 15 begeleidingssessies zowel binnen in de yogastudio als buiten in de natuur plaatsvinden, duurt ongeveer een jaar (gemiddeld 1 keer per maand). Tijd nemen om te werken aan jezelf heeft onlosmakelijk te maken met goed zorgen voor jezelf.

Yoga zoals door Rust door Yoga geboden, vormt bij uitstek een ingang om lichaamsbewustwording in gang te zetten, om te vertragen met aandacht voor lichaam, ademhaling en geest en dus goed voor jezelf te zorgen. Bewustwording van waar je spanning vasthoudt in je lichaam of hoe druk je vaak in je hoofd bent vormt de ingang voor ruimte om meer of beter te ontspannen en daarmee te werken aan je welbevinden.

Zwaar belast
Een werknemer of ZZP-er kan door door omstandigheden zwaar belast zijn of raken, vanwege mantelzorg, (chronisch) ziekte, door veel taken op je bordje, moeilijk nee kunnen zeggen, door het verlies van een naaste of door perfectionisme bijvoorbeeld. Er zijn veel ballen in de lucht te houden of andere redenen die maken dat de balans zoek neigt te raken of is zoek is geraakt. Het eigen welbevinden krijgt niet de aandacht die het eigenlijk verdient.

Balans bewaken
Alles draait om balans. Ieder jaar wordt in bedrijven en organisaties de balans opgemaakt. Een goed evenwicht is daarbij mooi en als het gaat om bedrijfsresultaat. Het is het nog mooier dat doelen gehaald zijn. Dat kan echter niet zonder de inzet van medewerkers of vrijwilligers die graag duurzaam inzetbaar zijn. Het bereiken van gestelde doelen hangt nauw samen met de balans van individuele medewerkers. Hoe evenwichtiger zij kunnen functioneren, des te meer ze een positieve bijdrage leveren aan een doel van de organisatie.

Aanbod
Een dergelijk traject is een mooie manier om uw medewerkers de kans te bieden actief te werken aan hun welzijn in het dagelijks leven, dus ook op de werkvloer.

Ervaar je als medewerker veel stress in het dagelijks leven en beschik je over een persoonsgebonden opleidingsbudget, dan kan een dergelijk traject waarin je praktische handvatten krijgt en leert door te doen, bijdragen aan een gezonde leefstijl, bewustwording, meer ontspanning op het werk, welzijn en je vitaliteit.

Tevens is het traject te volgen in het kader van re-integratie op de werkvloer.

In sommige gevallen (zoals bijvoorbeeld bij stress vermindering, burn-out) is er een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk voor een coachingtraject via je werkgever.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact met me opnemen : 06-11854824.

Prijs: op aanvraag